iso

Ποιοι είμαστε

Η ISOPLUS Α.Ε. επιδεικνύει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και αριστείας στην αντιπροσώπευση, διανομή και προώθηση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων. 
Σήμερα η ISOPLUS συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά καθώς αντιπροσωπεύει 4 κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, αναπτύσσει τη μοναδική δική της σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, συνεργάζεται με πάνω από 5.000 φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλη την Ελλάδα, απασχολεί πάνω από 80 εξειδικευμένα στελέχη και αναπτύσσει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Τι Πρεσβεύουμε; 
Η ISOPLUS πρεσβεύει τη φιλοσοφία του φυσικού τρόπου ζωής, με την ευρύτερη έννοια του well-being που εκφράζεται μέσα από την καθημερινή αφοσίωση στην υγιεινή διατροφή, στην ψυχική και πνευματική καλλιέργεια, και στη σωματική άσκηση. 
Βασικός πυρήνας της φιλοσοφίας της ISOPLUS συνιστά η αποστολή να εμφυσήσει μια καθημερινή διατροφική συνείδηση στον καταναλωτή, να εκπαιδεύσει άρτια τον πελάτη-συνεργάτη, με σκοπό να προωθήσει κατά αυτόν τον τρόπο μία ανώτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Το όραμά μας: Η πρωτοπορία στον κλάδο μας 
Όραμα μας είναι η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου, μέσω της συνεχής προώθησης πρωτοποριακών, καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην ελληνική αγορά τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών μέσω της συνεχούς ενημέρωσης και επιστημονικής υποστήριξης.

Η αποστολή μας: Η ικανοποίηση των μοναδικών αναγκών σας 
Αποστολή μας είναι η διάθεση στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντων των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών για την ικανοποίηση των μοναδικών αναγκών σας, με όχημα τις εξαιρετικές συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, τόσο σε επίπεδο εμπειρίας και επιστημονικής έρευνας όσο και σε εύρος προϊόντων.

Η φιλοσοφία μας: Προτείνουμε φυσικά
Για καλύτερη ποιότητα ζωής, περισσότερη ενέργεια και ευχάριστη διάθεση, για την προστασία αλλά και την υποστήριξη του ανθρώπινου οργανισμού στις σύγχρονες προκλήσεις, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και προτείνουμε φυσικά και πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά άριστης ποιότητας, συνεισφέροντας το δυνατόν περισσότερο στην διατήρηση και την προαγωγή της καλή σας υγείας.

Οι στόχοι μας: Συνεχής ανάπτυξη, εξέλιξη, βελτίωση 
Στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη, η περαιτέρω ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας.

 • Διάθεση στην ελληνική αγορά περισσότερων νέων, πρωτοποριακών και φυσικών προϊόντων.
 • Διεξαγωγή σεμιναρίων για έγκυρη πληροφόρηση και περαιτέρω εκπαίδευση των συνεργατών μας και των τελικών καταναλωτών των προϊόντων μας
 • Αυξανόμενη παρουσία μας στα σημεία πώλησης
 • Σύσφιξη των σχέσεων μας με την επιστημονική κοινότητα και τους συνεργάτες μας
 • Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων μας στο ευρύ αγοραστικό κοινό
 • Προώθηση της έννοιας της ισορροπημένης διατροφής και της αξίας της σωματικής δραστηριότητας 


Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας
H ISOPLUS A.E. υπήρξε από τους πρωτοπόρους του κλάδου στην ελληνική αγορά. Παρά τις δυσκολίες που παρουσίαζε η αγορά κατά καιρούς, διέκρινε τις ευκαιρίες,  πίστεψε στην επιστημονικότητα και στην καινοτομία των προϊόντων της και εντατικοποίησε την επένδυσή της στους παρακάτω 4 βασικούς τομείς:

 1. Στην πελατοκεντρική προσέγγιση ανάπτυξης και οργάνωσης των πωλήσεων  με βασικό εργαλείο το πρόγραμμα CRM, και στην επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό. Η  ευελιξία  καθώς και η ανάπτυξη και δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας αποτελούν έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας.
 2. Στην εκπαίδευση τόσο των πελατών και συνεργατών μας φαρμακοποιών και γιατρών, όσο και του τελικού καταναλωτή. Εκπαίδευση που παρέχεται μέσω της διοργάνωσης ενημερωτικών ημερίδων και σεμιναρίων και σεμιναρίων e-learning, μέσω της άμεσης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και επίσκεψης σε ιατρεία και νοσοκομεία από το επιστημονικό τμήμα  της ISOPLUS A.E. και της συμμετοχής της εταιρείας σε εκθέσεις του κλάδου. 
  Όμως και τα ίδια τα στελέχη της ISOPLUS A.E. δεν σταματούν να εκπαιδεύονται και να ενημερώνονται γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου, μέσα από εσωτερικά σεμινάρια, συμμετοχή σε διεθνή meeting των εταιρειών που αντιπροσωπεύει η εταιρεία και επισκέψεις σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.
 3. Στην προβολή, διαφήμιση και επικοινωνία μέσα από αρθρογραφία τόσο σε επιστημονικά όσο και σε life-style περιοδικά, στους χώρους πώλησης με έντυπο ενημερωτικό και διαφημιστικό  υλικό, με διαφήμιση σε οθόνες σε παραπάνω από 700 φαρμακεία πανελλαδικά, και από το 2008 με διαφήμιση στην τηλεόραση για τα προϊόντα του brand Solgar.
 4. Στην εστίαση σε καινοτόμα φυσικά προϊόντα που πρώτη η ISOPLUS σύστησε στο ελληνικό κοινό, τα οποία δεν ήταν πάντα τα πιο εμπορικά, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν τάσεις, και να αποτελέσουν τους λόγους για τους οποίους η ISOPLUS θεωρείται από την αγορά o πρωτοπόρος στον κλάδο της.
αρχικό μενου αρχικό μενου
iso

Εταιρίες

Πίσω από όλα τα προϊόντα της εταιρείας ISOPLUS A.E. βρίσκεται η διάθεση για καινοτομία, η έρευνα και ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών φυσικών προτάσεων, η επιστημονική εξειδίκευση, η πίστη σε μία ανώτερης ποιότητας ζωή, καθώς και η κουλτούρα που αντιλαμβάνεται την υγεία όχι μόνο ως πρόληψη ασθενειών, αλλά και ως ευεξία. Πάνω σε αυτές τις αρχές χτίζουμε το εκπαιδευτικό και ενημερωτικό μας έργο για πάνω από 29 χρόνια, αποκτώντας σε ολόκληρη την Ελλάδα όλο και περισσότερους πιστούς πελάτες και καταναλωτές. 

Βασισμένη σε αυτές τις αρχές η ISOPLUS A.E. έχει επιλέξει να αντιπροσωπεύει και να διαθέτει στην ελληνική αγορά, φυσικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού με πολύχρονη εμπειρία και πρωτοπορία στον κλάδο τους. Οι εταιρείες που η ISOPLUS έχει επιλέξει να αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα είναι οι εξής: Solgar, Nature's Bounty, Optima Health & Nutrition και dr.organic. Παράλληλα από τον Σεπτέμβριο του 2011 η ISOPLUS, βασισμένη στην πολυετή της εμπειρία, δημιούργησε τη δική της σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, τη σειρά myelements.

αρχικό μενου αρχικό μενου
iso

Eγκαταστάσεις

εγκαταστάσεις

αρχικό μενου αρχικό μενου
iso

Ιστορία

31 Χρόνια ανοδικής πορείας και εξέλιξης 
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές φυσικά συμπληρώματα υψηλής διατροφικής αξίας, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πληροφόρηση προς το καταναλωτικό & επιστημονικό κοινό.

Το 1992 η ISOPLUS ξεκινά τη συνεργασία της με την αμερικάνικη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Solgar, την κορυφαία εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο, αναλαμβάνοντας την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της Solgar στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέχρι και σήμερα την κύρια δραστηριότητα της ISOPLUS.

Το 1992 επίσης, η ISOPLUS, επεκτείνεται και στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, μέσω της δημιουργίας συνεργασιών με τοπικούς αντιπρόσωπους στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία γραφείων Βορείου Ελλάδος το 2010 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και της επιστημονικής κοινότητας της Βορείου Ελλάδος.

Το 1995 ξεκινάει η λειτουργία του τμήματος επιστημονικής ενημέρωσης, καινοτομώντας για ακόμη μια φορά. Σκοπός της λειτουργίας του τμήματος είναι η άρτια υποστήριξη των καταναλωτών και η άριστη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας.

Το 1999 η εταιρεία αναλαμβάνει την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της Βρετανικής σειράς προϊόντων Optima, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, εξασφαλίζοντας μία ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας και ευεξίας για τους καταναλωτές της.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2011, ακολουθώντας το όραμά της να αποκτήσει ηγετική παρουσία στην παροχή φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η ISOPLUS παρουσίασε τη σειρά myelements, το νέο δικό της brand συμπληρωμάτων διατροφής, το οποίο πρεσβεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας.  

Τον Νοέμβριο του 2011 η ISOPLUS επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα των φυσικών καλλυντικών, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά την βρετανική σειρά βιολογικών καλλυντικών dr.organic, την πρώτη σειρά προϊόντων περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά εμπνευσμένη από τη φύση.

Από τις αρχές του 2012, η ISOPLUS Α.Ε. δραστηριοποιείται και διεθνώς, ξεκινώντας τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, μέσω της ανάληψης της αντιπροσωπείας των προϊόντων της Solgar για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ιδρύοντας θυγατρικές εταιρείες και βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντική επέκταση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Σήμερα η ISOPLUS συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά, παρέχοντας μια πλήρη σειρά προϊόντων, που αποτελείται από περισσότερα από 800 διαφορετικά προϊόντα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Το δυναμικό της ISOPLUS αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία μέσω εξαιρετικού πνεύματος συνεργασίας, εστιάζουν όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, ακολουθώντας πιστά τις αξίες και τη φιλοσοφία της ISOPLUS, με σκοπό την προσφορά εξαιρετικών προϊόντων και την παροχή ενημερωτικών και επιστημονικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

αρχικό μενου αρχικό μενου
iso

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Στην ISOPLUS πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, συντελείται μόνο με την παράλληλη ανάπτυξη των στελεχών που απαρτίζουν την εταιρία μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Η ISOPLUS μεριμνά για την μεγαλύτερη ικανοποίηση των προσδοκιών όλων των ενδιαφερόμενων μερών (πελατών, εργαζομένων, κοινωνικού συνόλου) με τρόπο εξισορροπητικό, προς όφελος της κοινωνίας και της επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό η ISOPLUS έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, επενδύοντας σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, κοινωνικού έργου και σε περιβαλλοντικά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα η ISOPLUS έχει πραγματοποιήσει χορηγίες στο Παιδικό Μουσείο και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Νέων, ενώ συμβάλει ενεργά για την προστασία του περιβάλλοντος συμμετέχοντας σε προγράμματα ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιοδιασπώμενες σακούλες και μετατρέποντας τον στόλο οχημάτων χρησιμοποιώντας υγραεριοκίνηση.

Παράλληλα η ISOPLUS επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και εμπνέει τους ανθρώπους της παρέχοντας δίκαιες αμοιβές, συμμετοχή στα αποτελέσματα, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, αξιοκρατικό κλίμα, και συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των εργαζομένων μέσω ενδοεπιχειρησιακών  προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

αρχικό μενου αρχικό μενου
iso

mediaΚαταχωρήσεις

αρχικό μενου αρχικό μενου