Διατροφή

Show_antioxidants
Διατροφή

Τροφές "κλειδιά" για την αντιοξείδωση του οργανισμού

>> Goji Berry:
To Goji berry έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μία από τις σημαντικότερες τροφές για τόνωση, ενδυνάμωση και υγεία του οργανισμού. Η Optima διευκολύνει τον σύγχρονο καταναλωτή, διαθέτοντας στην αγορά έναν έτοιμο προς κατανάλωση χυμό από καρπό Goji, με ενισχυμένη μάλιστα δράση, χάρη στην προσθήκη του συμπλέγματος Oxy3. Ο πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ουσίες χυμός, προσφέρει ήπια αντιοξειδωτική δράση κατά των βλαβερών για τον οργανισμό ελεύθερων ριζών, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρικής γήρανσης.

>> Ρόδι:
Ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το ρόδι προσφέρει ζωτικότητα και βαθιά αναζωογόνηση στον οργανισμό. Ο χυμός Pomegranate Juice της Optima συγκεντρώνει μια ποικιλία ευεργετικών αντιοξειδωτικών ουσιών, που προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιδράσεις των οξειδωτικών ουσιών, που σχηματίζονται καθημερινά από τον μεταβολισμό των κυττάρων.

>> Acai:
Ο χυμός Acai Juice with Oxy3 της Optima, προσφέρει στον οργανισμό αυξημένη αντιοξειδωτική δράση και επιδρά θετικά στον έλεγχο της κυτταρικής φθοράς. Η Optima ενίσχυσε τη δράση του χυμού Acai με το σύμπλεγμα OXY3, δημιουργώντας έναν μοναδικό φυσικό χυμό με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και ζωτικότητας του οργανισμού.