Νέα

Show_polythematiki_imerida
Νέα

Πολυθεματική Ημερίδα ISOPLUS

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διαρκούς εκπαίδευσης και σε συνέχεια των επιτυχημένων σεμιναρίων και ημερίδων που έχουν μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί, η ISOPLUS διοργάνωσε την «Πολυθεματική Ημερίδα ISOPLUS», με στόχο την ειδική ενημέρωση διατροφολόγων αλλά και φαρμακοποιών συνεργατών της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic  και στην Θεσσαλονίκη, 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Palace Hotel.

 

Στην ημερίδα φιλοξενήθηκαν 18 κορυφαίοι ιατροί και 6 διακεκριμένοι διατροφολόγοι, οι οποίοι παρουσίασαν δεδομένα και μελέτες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε φλέγοντα θέματα όπως η οστεοαρθρίτιδα, η πρόληψη νοσημάτων του προστάτη, η δράση της βιταμίνης Β12 και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Ακόμη, συζητήθηκαν θέματα όπως αθλητισμός και συμπληρώματα διατροφής, ο ρόλος των προβιοτικών στην υγεία του ανθρώπου, η μείωση του σωματικού λίπους μέσω της διατροφής και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

 

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του διακεκριμένου διατροφολόγου κ.Ευάγγελου Ζουμπανέα ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν ένα δωρεάν αντίτυποτου βιβλίου,με την ιδιόχειρη υπογραφή του συγγραφέα.

  • Σχετικά Θέματα