Νέα

Show_isoplus_deltio_typou_healthyme_days
Νέα

Σεμινάριο «Ηealthyme Days 2014» από την ISOPLUS

με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων «Healthyme Days 2014» από την ISOPLUS, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 12 Απριλίου στο Royal Olympic Hotel και στις 29 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρίας αντίστοιχα.

Πάνω από 120 φαρμακοποιοί και άλλες ειδικότητες που σχετίζονται με τον χώρο του φαρμακείου, παρακολούθησαν τις ομιλίες 10 διακεκριμένων επιστημόνων για ποικίλα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από την οστεοαρθρίτιδα; Ποιος ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής κατά την σύλληψη-εγκυμοσύνη-θηλασμό; Ποια η σχέση της βιταμίνης D3 με την παιδική ηλικία και γιατί αποτελεί στοιχείο ζωτικής σημασίας; Αθλητικά συμπληρώματα διατροφής: πότε, ποια, πόσο; ήταν κάποια από τα θέματα που αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν.

Οι παρευρισκόμενοι στο σεμινάριο της Αθήνας είχαν επιπλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημέρωση σχετικά με το προϊόν BEAUTINTM COLLAGEN από την myelements, το οποίο διατίθεται στην αγορά από αρχές Απριλίου.

Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών και δράσεων του προϊόντος, τις κλινικές έρευνες που πλαισιώνουν τα βασικά του συστατικά, καθώς επίσης και το πρόγραμμα επικοινωνίας που η εταιρία θα ακολουθήσει. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις δύο εξαιρετικές γεύσεις του προϊόντος, με τις οποίες πραγματικά ενθουσιάστηκαν!

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης από τους συμμετέχοντες.

 

  • Σχετικά Θέματα