Νέα

Show_beaute_weekend
Νέα

Τριήμερο ομορφιάς με το BEAUTIN COLLAGEN

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο BEAUTINTM COLLAGEN έγινε χορηγός μιας τριήμερης εμπειρίας (3-5/10/14) αφιερωμένης στην ομορφιά, στο ξενοδοχείο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO για 50 τυχερές αναγνώστριες του VOTRE BEAUTÉ.

Με στόχο την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS και την ανάπτυξη μιας στενότερης σχέσης με τις αναγνώστριές του, το VOTRE BEAUTÉ, με τη συμβολή και του  BEAUTINTM COLLAGEN ως χορηγού, προσέφερε με μεγάλη επιτυχία στις τυχερές που αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, μια τριήμερη εμπειρία ομορφιάς (3-5/10/14) και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, στον εμβληματικό χώρο του ξενοδοχείου THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO.

Οι 50 αναγνώστριες που βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν πλήθος happenings και activities, που σχετίζονται με την ομορφιά το well being και τη μόδα. Οι νικήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δύο υπέροχες γεύσεις του νέου υγρού πόσιμου κολλαγόνου της myelements BEAUTINTM COLLAGEN, να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού συμπληρώματος διατροφής για την υγεία και την ομορφιά, να παρακολουθήσουν σεμινάρια μόδας και life coaching και να αποκτήσουν πλούσια δώρα, μαζί με την αγαπημένη τους γεύση από το υγρό πόσιμο κολλαγόνο BEAUTINTM COLLAGEN.

 

  • Σχετικά Θέματα