Νέα

Show_isoplus_%ce%97ealthyme_days_sep_oct_2014
Νέα

Β’ κύκλος σεμιναρίων «Ηealthyme Days 2014» από την ISOPLUS

Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου σεμιναρίων «Healthyme Days 2014» από την ISOPLUS, ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος του έτους με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις ημερομηνίες 27 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις της εταιρίας στις πόλεις αυτές.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, οι οποίοι προέρχονταν από τον χώρο του φαρμακείου, ξεπέρασε τους 100. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, γύρω από ποικίλα θέματα που τους απασχολούν: τον ρόλο και τα οφέλη της D3 και του μαγνησίου σε διάφορες καταστάσεις υγείας,  τις ενδείξεις χορήγησης της βιταμίνης Β12, το οξειδωτικό στρες, την οστεοπόρωση, την προστασία του οργανισμού από τις λοιμώξεις, την ενίσχυση των νοητικών λειτουργιών στην εφηβία & την περίοδο εξετάσεων.

Εκτός των παρουσιάσεων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ειδικούς, να θέσουν ερωτήματα και να λύσουν απορίες, για θέματα και καταστάσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης από τους συμμετέχοντες.

 

  • Σχετικά Θέματα