Νέα

Show_548x328_socialmediaawards_2
Νέα

HealthyMe by ISOPLUS: Διάκριση στα Social Media Awards 2015

Η ISOPLUS συνεχίζει να καινοτομεί, αποσπώντας το Bronze βραβείο στα φετινά Social Media Awards 2015 για τη στρατηγική της στη σελίδα HealthyMe στο Facebook!
Σε μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, παρουσία 700 στελεχών marketing και με πάνω από 400 υποψηφιότητες, η ISOPLUS βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2015 για την overall στρατηγική της στη σελίδα της HealthyMe στο Facebook με Bronze διάκριση για «Best Use of Social Media for a Corporate Brand» στην κατηγορία Healthcare.
Η χάλκινη αυτή διάκριση έρχεται ως επιβράβευση της επιτυχημένης στρατηγικής της εταιρίας να εμπνέει τους χρήστες να ζουν καλύτερα! Για να το πετύχει αυτό δημιουργεί και προωθεί μέσω της healthyme.gr πλατφόρμας της εξειδικευμένο και χρήσιμο περιεχόμενο για  θέματα που συνδέονται με το well being, την υγεία και την ομορφιά. Παράλληλα προωθεί το περιεχόμενο αυτό μέσω της κοινότητας του HealthyMe ενισχύοντας έτσι το engagement με τους χρήστες και ενισχύοντας την ανθρώπινη και πιο χαρούμενη πλευρά του Brand. Γιατί HealthyMe σημαίνει υγεία, ευεξία και αισιοδοξία για τη ζωή!

  • Σχετικά Θέματα