Νέα

Show_538x320_for_web
Νέα

Νέο ξεκίνημα για το «Ηealthyme 2Expert Days»!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος από τους 4 κύκλους σεμιναρίων «Ηealthyme 2Expert Days» που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις της ISOPLUS στην Αθήνα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων.
Με νέο όνομα και ανανεωμένο πρόγραμμα, ξεκίνησε για ακόμα μία χρονιά ο κύκλος σεμιναρίων της ISOPLUS. Έτσι τα «Ηealthyme 2Expert Days», τα οποία αποτελούν την εξέλιξη των «Healthyme Days», άνοιξαν την αυλαία για το 1ο από τα 4 σεμινάρια της χρονιάς με θεματολογία «Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα & Καρδιαγγειακή Υγεία». Μεγάλος αριθμός φαρμακοποιών παρακολούθησε τις εισηγήσεις από καταξιωμένους γιατρούς και διαιτολόγους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους, τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα για τα οφέλη των ουσιωδών λιπαρών οξέων στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας.
Την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολουθεί η παραλαβή πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται με τον 2ο κύκλο σεμιναρίων να πραγματοποιείται τον Μάιο και θεματική «Λιποτροπικά βοηθήματα - Έλεγχος & Διατήρηση του βάρους».

  • Σχετικά Θέματα