Νέα

Show_solgar_new_identity_metatron_548x328
Νέα

Νέα εταιρική ταυτότητα & Καμπάνια επικοινωνίας για τη Solgar

Η Solgar, ηγέτης στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα και κορυφαία εταιρία στον χώρο παγκοσμίως, είναι στον αέρα με μια νέα δυνατή καμπάνια επικοινωνίας. Η νέα καμπάνια ενσωματώνει όλα τα καινούρια στοιχεία της ταυτότητας και της επικοινωνίας του brand: νέο μόττο, ανανεωμένη εικαστική παρουσίαση και νέο μήνυμα, ενώ περιλαμβάνει 360ο εφαρμογές σε όλα τα μέσα, καθώς και στα σημεία πώλησης.

Το νέο μόττο της Solgar, «Φύση και επιστήμη στην πράξη», εκφράζει την καρδιά της φιλοσοφίας του brand και αποτελεί μια ξεκάθαρη και δυνατή δήλωση της εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης της μάρκας, η οποία διαλέγοντας υψηλής ποιότητας συστατικά από τη φύση, δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες. Παράλληλα, εκτός από το νέο μόττο, στο λογότυπο του brand συνεχίζει να προβάλλεται η μακρά ιστορία και κληρονομιά του, η οποία έχει τις ρίζες της πίσω στο 1947.

Ένα μέτατρον έρχεται να συμπληρώσει το μόττο και μαζί να διαμορφώσουν τη νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας. Το μέτατρον είναι αρχαίο σύμβολο και σχήμα που απαντάται ευρέως στην ίδια τη φύση, από τις νιφάδες του χιονιού, μέχρι τα λουλούδια, το μόριο DNA του ανθρώπου που είναι ο βασικός δομικός λίθος της ζωής, μέχρι και το δίχως όρια σύμπαν μέσα στο οποίο βρίσκεται η γη μας. Ως στοιχείο της ταυτότητας συμβολίζει την ισορροπία ανάμεσα στους δύο βασικούς πυλώνες του brand: την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση της Solgar και τη φύση, απ’ όπου αντλεί τις πρώτες της ύλες.

Το χρυσό χρώμα, που έχει γίνει συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας Solgar, συνεχίζει να αποτελεί το βασικό χρώμα του brand. Μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της νέας ταυτότητας αποπνέουν την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων, τη μακρόχρονη παράδοση, την εμπειρία και την αξιοπιστία του brand, καθώς και την ηγετική του θέση ως ένα από τα πιο premium brand συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως.

Όσον αφορά στο μήνυμα της νέας καμπάνιας, η οποία ξεκινά με την προβολή του προϊόντος Skin, Nails and Hair, αυτό είναι ξεκάθαρο και βασίζεται στο DNA της μάρκας:
Η Solgar συνδυάζει τη μακρόχρονη επιστημονική της γνώση με τις καλύτερες πρώτες ύλες από τη φύση και δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες που βελτιώνουν τα ζητήματα υγείας και ομορφιάς που απασχολούν τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.
Η καμπάνια δημιουργήθηκε για την ISOPLUS, επίσημο αντιπρόσωπο της Solgar στην Ελλάδα, από τη διαφημιστική εταιρία DDB, σε παραγωγή της εταιρίας Central, με σκηνοθέτη τον Θεόφιλο Παπαστυλιανό.

Δείτε εδώ το νέο TV SPOT του Skin, Nails and Hair της Solgar:

  • Σχετικά Θέματα