Νέα

Show_deltio-typou-polyvitamines_548x328
Νέα

Αποτελεσματική σειρά εξειδικευμένων πολυβιταμινών της Solgar

Η ενέργεια και η τόνωση που χρειάζεστε κάθε μέρα!

Είναι φυσικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι δυνάμεις μας κάποια στιγμή να εξαντλούνται. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, οι πολλαπλοί  ρόλοι στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε μέσα στη μέρα, καθώς και η έλλειψη ισορροπημένης διατροφής, πολλές φορές επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και δημιουργούν έντονα το αίσθημα της πνευματικής και σωματικής κόπωσης.
Η Solgar, μας δίνει την ενέργεια και την τόνωση που χρειαζόμαστε κάθε μέρα! Συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, δημιουργεί μία αποτελεσματική σειρά εξειδικευμένων πολυβιταμινών, που ενδυναμώνουν τον οργανισμό.
Οι εξειδικευμένες πολυβιταμίνες της Solgar, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεται ο οργανισμός μας, ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας:

  • Για ενέργεια

VM-2000: Πολυβιταμίνη που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, πεπτικά ένζυμα, υπερτροφές, βότανα, υδατοδιαλυτές ίνες και βιοφλαβονοειδή, για δυνατό οργανισμό και γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι κατάλληλη για ενήλικες με έντονους ρυθμούς ζωής, επαγγελματίες με απαιτητικά ωράρια, αλλά και για αθλούμενους.
Μάθετε περισσότερα

  • Για τον άνδρα

MALE MULTIPLE: Προηγμένη πολυφόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Προάγει την ευεξία και τη ζωτικότητα του ανδρικού φύλου. Είναι μοναδική, γιατί εκτός των άλλων διατροφικών στοιχείων που περιέχει, προμηθεύει τον ανδρικό οργανισμό με ψευδάργυρο και λυκοπένιο, θρεπτικές ουσίες οι οποίες συμβάλουν στην καλή υγεία του προστάτη, καθώς και Β6, Β12 και φολικό οξύ, βιταμίνες που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα ομοκυστεϊνης στο αίμα (παράγοντας που σχετίζεται με την καλή υγεία της καρδιάς).
Μάθετε περισσότερα

  • Για την γυναίκα

FEMALE MULTIPLE: Πολυβιταμίνη, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Είναι μοναδική, γιατί παρέχει το κατάλληλο επίπεδο βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, αντιοξειδωτικών και φυτοστοιχείων, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του γυναικείου φύλου και να προάγει την ευεξία και τη ζωτικότητα του οργανισμού. Ειδικότερα, είναι ενισχυμένη με ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φολικό οξύ, όπως επίσης και με βιταμίνη Κ και βόριο, στοιχεία που συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών και βοηθούν στη στήριξη της συνολικής υγείας της γυναίκας.
Μάθετε περισσότερα

  • Για maximum απόδοση

OMNIUM: Προηγμένη πολυφόρμουλα πολλαπλής διατροφικής αξίας με μέγιστη απορρόφηση και αξιοποίηση από τον οργανισμό. Είναι μοναδική, γιατί εκτός των άλλων διατροφικών στοιχείων που περιέχει, προμηθεύει τον οργανισμό με μέταλλα και ιχνοστοιχεία μέγιστης απορρόφησης, όπως σελήνιο και χρώμιο. Επίσης, περιέχει βιταμίνη C σε εστερική μορφή για ταχύτερη δράση και παραμονή στον οργανισμό και συνένζυμο  Q10, το οποίο βοηθά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια, γιατί μειώνει τα σημάδια της κόπωσης και προάγει την ευεξία και τη ζωτικότητα του οργανισμού.
Μάθετε περισσότερα

  • Για παιδιά 4+

KANGAVITES: Μασώμενη πολυβιταμίνη, με ευχάριστη γεύση φρούτα του δάσους ή τροπικά φρούτα, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των παιδιών. Αποτελεί μία πολυφόρμουλα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση του οργανισμού και στη δημιουργία μιας γερής βάσης για την καλή υγεία των παιδιών στα χρόνια που ακολουθούν. Περιέχει 14 βιταμίνες και 11 μέταλλα και είναι εμπλουτισμένη με λεκιθίνη, συμπυκνωμένα φρούτα και λαχανικά όπως καρότο, παντζάρι, φράουλα, μήλο, μπρόκολο, βερίκοκο, κιτρικά βιοφλαβονοειδή, καροτενοειδή και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς.
Μάθετε περισσότερα

H Solgar, σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε μέσα στη μέρα, δημιουργώντας την αποτελεσματική σειρά εξειδικευμένων πολυβιταμινών που ενδυναμώνουν και τονώνουν τον οργανισμό.
Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

 

  • Σχετικά Θέματα