Νέα

Show_mustela_slide_banner_%ce%92
Νέα

Νέες ιστορίες φροντίδας από τη Mustela®

Η Mustela®, πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στον χώρο της παιδιατρικής δερματολογίας και μαιευτικής, ενσωματώνει τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης για κάθε τύπο δέρματος των μωρών και των παιδιών, από τη στιγμή της γέννησης[1], αλλά και των μελλοντικών και νέων μαμάδων.

Χάρη στις συνεχείς έρευνες στην παιδιατρική και δερματολογική κοσμετολογία της Expanscience Laboratories, με πάνω από 647 επιστημονικές ανακοινώσεις και 87 κατοχυρωμένες πατέντες, η Mustela® δημιουργεί νέες ολοκληρωμένες και εξιδεικευμένες σειρές προϊόντων περιποίησης για κάθε τύπο δέρματος, κανονικό, ξηρό ή ατοπικό. Οι νέες αυτές φόρμουλες, με βασικό ενεργό συστατικό το πατενταρισμένο  Avocado Perseose®, προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και εγγυημένη ασφάλεια, επιβεβαιωμένη από δερματολογικούς και παιδιατρικούς ελέγχους και κλινικές έρευνες.

Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα του μωρού κατά την αλλαγή της πάνας, σειρά αντηλιακής προστασίας για μωρά και παιδιά, καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά Maternity για την περιποίηση του δέρματος της νέας και μέλλουσας μητέρας.

Η Mustela® αναπτύσσει τα προϊόντα της παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της να:

  • δίνει προτεραιότητα στα συστατικά φυσικής προέλευσης, όπου είναι εφικτό, με 92% φυσικά συστατικά κατά μέσο όρο στα προϊόντα της[2].
  • διαθέτει προϊόντα απόλυτα ασφαλή, χάρη στις υποαλλεργικές & υψηλής ανεκτικότητας φόρμουλες,με απολαυστική υφή και απαλές μυρωδιές κατά τη διάρκεια της χρήσης.
  • δημιουργεί βιοδιασπώμενες φόρμουλες χωρίς parabens, phenoxyethanol, phthalates ή άλλα αμφισβητούμενα συστατικά.
  • σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον ελαχιστοποιώντας την ανθρώπινη και περιβαλλοντική επίπτωση των προϊόντων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασία.

Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα πιο φυσικά, τα προϊόντα της Mustela® προστατεύουν το δέρμα των μωρών και των νεαρών μαμάδων από σήμερα για αύριο. Παράλληλα, κατά τη χρήση τους ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα, χάρη στη χαρακτηριστική μυρωδιά τους και περνούν σαν κληρονομιά από τη μητέρα στο παιδί μετατρέποντας την περιποίηση του δέρματος σε μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ευχαρίστηση.

H ISOPLUS Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος από 01.01.2017, καλωσορίζει με χαρά την Mustela® στην οικογένειά της, τη Νο1 σειρά βρεφικών και παιδικών προϊόντων περιποίησης στην Γαλλία[3], που έρχεται να προστεθεί στο σημαντικό portfolio των brands της ISOPLUS.

 

Γνωρίστε καλύτερα τη Mustela® και τα προϊόντα της στο mustela.com.gr !

 

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ MUSTELA®

 

[1] Συμπεριλαμβανομένων και των νεογνών που βγήκαν από τη νεογνική μονάδα εντατικής θεραπείας

[2] Στα προϊόντα της Mustela® για μωρά και παιδιά με κανονικό και ξηρό δέρμα

[3] QuintilesIMS, Pharmatrend Database, Κατηγορία Baby Hygiene and Care, MAT May 2016. Πωλήσεις Mustela Bebe στα φαρμακεία (τεμάχια & αξία) στη Γαλλία

  • Σχετικά Θέματα