Νέα

Show_solgar_70_site_548x326
Νέα

Solgar: 70 χρόνια αριστείας και πρωτοπορίας!

Η ιστορία της Solgar, ξεκινά το 1947 στο Ανατολικό Manhattan της Νέας Υόρκης, όταν δύο φαρμακοποιοί και ένας ολιστικός ιατρός μοιράστηκαν το ίδιο πάθος και όραμα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, έχοντας ως στόχο την επίτευξη ενός βέλτιστου επιπέδου υγείας και ευεξίας για τον άνθρωπο. Στη διάρκεια αυτών των ετών, η Solgar εξελίχθηκε από μια μικρή επιχείρηση 3 ατόμων σε μία από τις πιο πρωτοπόρες και πιο αξιοσέβαστες εταιρίες του κλάδου των συμπληρωμάτων διατροφής, με τα προϊόντα της να διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλο τον κόσμο.

Από τότε και εδώ και 70 χρόνια, συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια τις ίδιες αξίες και όραμα: να επιλέγει μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά από τη φύση και σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη επιστημονική της γνώση, να δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες που βελτιώνουν τα θέματα υγείας και ομορφιάς που απασχολούν τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.

Η αφοσίωσή της στη διατροφική έρευνα, η μακρόχρονη παράδοση, η εμπειρία και η αξιοπιστία της, η προσοχή στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα στάδια, από τη συλλογή των πρώτων υλών, την παραγωγή μέχρι και τη διανομή, την έχουν κατατάξει ως την εταιρία-ορόσημο σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο, όπως είναι ο κλάδος των συμπληρωμάτων διατροφής.

Η παρουσία της Solgar στην Ελλάδα ξεκινάει το 1992, όταν η εταιρία ISOPLUS Α.Ε. ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά.  Σε αυτά τα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και με πάνω από 300 υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, η συνέπεια στη δέσμευση της Solgar και της ISOPLUS για ασυμβίβαστη ποιότητα, κατέστησαν το όνομα της Solgar συνώνυμο των εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής και το brand ηγέτη στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, η Solgar με περισσότερα από 450 προϊόντα, παρουσία σε πάνω από 60 χώρες και με το χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα και το γυάλινο μπουκάλι της που έχει γίνει συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητάς της, έχει παγιωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και premium brand συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως που έχει καταφέρει να διανύσει μέχρι σήμερα, 70 χρόνια αριστείας και πρωτοπορίας.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα πολλά ορόσημα καινοτομίας για τα οποία η Solgar έχει διακριθεί στην 70χρoνη πορεία της:

  • 1947: Η Solgar ιδρύεται και παρουσιάζει την πρώτη φυσική πολυβιταμίνη υψηλής ισχύος με μέταλλα & ιχνοστοιχεία.
  • 1989: Παρουσιάζει την πολυβιταμίνη VM-2000®, την πρώτη πολυβιταμίνη που περιλαμβάνει αμινοξέα.
  • 1993: Εισάγει στην αγορά τα Vegetable Capsules (φυτοκάψουλες), τις πρώτες κάψουλες στον κόσμο, κατάλληλες για χορτοφάγους και vegans.
  • 1995: Παρουσιάζει τα Τιτλοδοτημένα Πλήρους Ισχύος Βότανα (Standardised Full Potency), την πρώτη σειρά φυτικών εκχυλισμάτων με επιστημονικώς αποδεδειγμένες δραστικές ουσίες.
  • 2006: Παρουσιάζει τη σειρά Nutri-Nano και γίνεται η πρώτη εταιρία παγκοσμίως η οποία εφάρμοσε πραγματική Νανοτεχνολογία στα συμπληρώματα διατροφής, ενώ βραβεύτηκε και με το 1ο Βραβείο Έρευνας και Ανάπτυξης 2006 Frost and Sullivan.
  • 2009: Αποτελεί την πρώτη εταιρία που λανσάρει το Hyaluronic Acid, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Κολλαγόνου.
  • 2009: Παρουσιάζει την Μεθυλκοβαλαμίνη, τη δραστική μορφή της βιταμίνης B-12.
  • 2013: Λανσάρει στην Ευρώπη το προϊόν Solgar 7, μία βραβευμένη πρωτοποριακή φόρμουλα 7 συστατικών, που ενισχύει τη δομή των οστών και των αρθρώσεων και βοηθά στη βελτίωση της κινητικότητας και της ευλυγισίας.
  • 2015: Λανσάρει στην Ευρώπη το προϊόν Full Spectrum Curcumin, μία προηγμένη φόρμουλα κουρκουμά για τη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης, την υγεία των αρθρώσεων και τις διανοητικές λειτουργίες.

 

 

  • Σχετικά Θέματα