Νέα

Show_mandra_attikis_voitheia_548x326
Νέα

Η ISOPLUS στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας, προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ISOPLUS στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής myelements

Η προαγωγή της υγείας των ανθρώπων και των κοινωνιών μέσα στις οποίες δραστηριοποιούνται, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της ISOPLUS. Έτσι, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε μια προσπάθεια έκφρασης συμπαράστασης προς τους πληγέντες των πλημμυρών της Μάνδρας, προσέφερε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, σκευάσματα myelements, της δικής της μάρκας συμπληρωμάτων διατροφής, και συγκεκριμένα αναβράζοντα προϊόντα Immuneed & Vitamin C, που συμβάλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην ISOPLUS με γνώμονα πάντα την προάσπιση της υγείας και την προώθηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής, είμαστε ενεργά δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Έτσι, συνδράμουμε κι εμείς, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο πολύ σημαντικό έργο του Δήμου Μάνδρας και στην υποστήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τη φυσική καταστροφή του Νοεμβρίου».

 

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.
Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty, τη δική της ανάπτυξης μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙSOPLUS A.E.
τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16
e-mail: info@iso-plus.gr
www.facebook.com/ISOPLUS.Greece/

  • Σχετικά Θέματα