Νέα

Show_healthyme_site_me_sports_panionios
Νέα

Συνεργασία myelements sports με ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018

Η myelements sports από την ISOPLUS ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ως Επίσημος Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, τα συμπληρώματα διατροφής myelements sports θα συμβάλλουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του μυϊκού συστήματος των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, καθώς και στην ενίσχυση του οργανισμού τους σε κάθε προπόνηση & αγώνα.
Με τη νέα αυτή συνεργασία, η myelements sports στηρίζει το όραμα και τις αξίες της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ενισχύοντας παράλληλα τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί βασικό στοιχείο του υγιεινού τρόπου ζωής.
Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, η κα Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζουμε την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA στην οικογένεια της ISOPLUS. Η νέα αυτή συνεργασία προωθεί περαιτέρω το όραμα μας για την προαγωγή της ευεξίας και του ποιοτικού τρόπου ζωής, προβάλλοντας παράλληλα τα σημαντικά οφέλη του αθλητισμού στον άνθρωπο. Χάρη στα συμπληρώματα διατροφής myelements sports από την ISOPLUS για αθλητές & αθλούμενους, γινόμαστε αρωγοί της καλής υγείας και της σωστής αποκατάστασης των αθλητών της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.
Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty, τη δική της μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, καθώς και τη myelements sports για αθλητές & αθλούμενους, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®.

Σχετικά με τη σειρά myelements sports

Η σειρά myelements sports από την ISOPLUS αποτελεί μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του οργανισμού, όσων ασχολούνται με τα sports & fitness. Περιλαμβάνει 8 προϊόντα, ιδανικά για άτομα που είτε αθλούνται συστηματικά και έντονα, είτε αποφασίζουν να εντάξουν στο εξής την άσκηση στην καθημερινότητα τους. Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες και με τρόπο που να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που ασκείται, αλλά ταυτόχρονα να φροντίζουν να διατηρείται το σώμα υγιές, δυνατό και γεμάτο ευεξία, ώστε να επιτυγχάνονται οι επιθυμητές επιδόσεις. H σειρά myelements sports από την ISOPLUS παράγεται και συσκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διατίθεται αποκλειστικά σε  φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά myelements sports στο site www.myelementssports.gr:

 

ΙSOPLUS A.E.

τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572169
e-mail: info@iso-plus.gr
www.myelementssports.gr
www.facebook.com/myelementssports/

 

  • Σχετικά Θέματα