Σειρά περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά

dr.organic : Βιολογικά καλλυντικά από φυσικά βιο-ενεργά συστατικά

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην dr.organic πιστεύουμε ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα.

Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία και την ευεξία ξεκινάει με τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας εξωτερικά, είναι βιολογικά και τόσο φυσικά όσο και αυτά που καταναλώνουμε εσωτερικά.

Στην dr.organic χρησιμοποιούμε κάθε ενεργό συστατικό σαν βάση για τη δημιουργία των προϊόντων μας.

Η σειρά dr.organic δεσμεύεται να δημιουργεί μοναδικά, φυσικά προϊόντα, τα οποία έχουν λειτουργικό design, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν τις βιο-ενεργές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που περιέχονται σε κάθε προϊόν.

Για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος, χρησιμοποιήθηκαν 14 διαφορετικά συστατικά, το καθένα με τις ιδιαίτερες ευεργετικές του ιδιότητες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι 14 ομώνυμες σειρές περιποίησης της dr.organic:

 • Βιολογική Αλόη Βέρα
 • Βιολογικό Tea Tree (Τεϊόδεντρο)
 • Βιολογική Βιταμίνη Ε
 • Βιολογικό Μέλι Μανούκα
 • Βιολογικό Λάδι Ελιάς
 • Βιολογικός Βασιλικός Πολτός
 • Βιολογικό Έλαιο Τριαντάφυλλου
 • Βιολογικό Ρόδι
 • Βιολογικό Έλαιο Αργκάν
 • Βιολογική Λεβάντα
 • Βιολογικό Έλαιο Καρύδας
 • Βιολογικά Μεταλλικά Στοιχεία από την Νεκρά Θάλασσα
 • Bιολογικό Έκριμμα Σαλιγκαριού
 • Βιολογικό Έλαιο Κάνναβης

Όλα τα προϊόντα dr.organic κάνουν χρήση μόνο των πιο εκλεκτών φυσικών και βιολογικών πρώτων υλών. Με προέλευση από κάθε γωνία του πλανήτη, κάθε συστατικό είναι αυστηρά ελεγμένο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή του με τις ακριβείς οδηγίες ποιότητάς. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μεθόδους απόσταξης, η dr.organic διασφαλίζει ότι διατηρούνται όλα τα δραστικά συστατικά, με σκοπό την δημιουργία προϊόντων τα οποία είναι πλήρως αποτελεσματικά.


Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ...

Βιολογικά συστατικά

Η συνεχής προσπάθειά μας είναι να χρησιμοποιούμε συστατικά βιολογικής καλλιέργειας. Όταν δεν είναι δυνατή η χρήση κάποιου βιολογικού συστατικού, προμηθευόμαστε πάντα βιώσιμες φυσικές εναλλακτικές λύσεις.

Βιο-ενεργά συστατικά

Χρησιμοποιούμε βιο-ενεργά εκχυλίσματα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν εξυπηρετεί πλήρως και με φυσικό τρόπο το σκοπό του.

Φυσικά συστατικά

Σε όλα τα σκευάσματα χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά. Δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που συχνά επικρίνονται για τις παρενέργειές τους. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ παραβένες (paraben), sodium lauryl sulphate (SLS), αρωματικές ουσίες ή τεχνητά αρώματα.

Χωρίς ζωικά συστατικά

Με εξαίρεση κάποιων ενεργών συστατικών (όπως π.χ. το μέλι) δεν χρησιμοποιούμε συστατικά ζωικής προέλευσης.

Χωρίς δοκιμές σε ζώα

Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται πάντα σε ανθρώπους εθελοντές για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους. Δεν διενεργούνται ποτέ δοκιμές σε ζώα για προϊόντα ή μεμονωμένα συστατικά.

Χωρίς ορυκτέλαια

Δεν χρησιμοποιούμε πετροχημικά, όπως παραφίνη και πετρέλαιο, ενώ προτιμούμε τη χρήση φυτικών ελαίων και εκχυλισμάτων.

Χωρίς γενετικά μεταλλαγμένα (GM) συστατικά

Δεν χρησιμοποιούμε γενετικά μεταλλαγμένους ή τροποποιημένους οργανισμούς έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι όλα τα σκευάσματα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

Συντηρητικά

Όταν είναι απαραίτητο χρησιμοποιούνται συντηρητικά για την εγγύηση της ασφάλειας και της διάρκειας ζωής των προϊόντων. Όπου απαιτείται, χρησιμοποιούνται συντηρητικά φυσικής προέλευσης - μόνο της υψηλότερης ποιότητας - από ένα ευρύ φάσμα.

Και όλα αυτά…

…γιατί στην dr.organic πιστεύουμε ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα…

 

more