ΝΕΑ

Σύστημα διάσωσης & επανόρθωσης των μαλλιών σε 3 βήματα

Η σειρά Organic Hemp Oil της dr.organic συνδυάζοντας τα κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη του BaicapilTM με το βιολογικό Κανναβέλαιο και με μια σειρά φυσικών και βιολογικών εκχυλισμάτων, δημιούργησε το σύστημα διάσωσης και επανόρθωσης μαλλιών το οποίο βοηθά στην:

  • μείωση της απώλειας των μαλλιών
  • ενεργοποίηση της ανάπτυξης της τρίχας
  • αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών

Έρευνα1 σε περισσότερα από 60 άτομα έδειξε ότι με συνεχή χρήση του BaicapilTM 2 για 3 μήνες:

  • Η πυκνότητα των μαλλιών αυξήθηκε μέχρι και 59,3%
  • Η ανάπτυξη των μαλλιών αυξήθηκε μέχρι και 68,6%

Το Σύστημα Διάσωσης και Επανόρθωσης Μαλλιών σε 3 Βήματα είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες, και αποτελείται από:

Βημα 1

Organic Hemp Oil Rescue Shampoo 265ml
με BaicapilTM, Λυκίσκο & Ιβίσκο

Σαμπουάν με ήπια καθαριστική δράση και μοναδική σύνθεση που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Το πλούσιο αυτό σαμπουάν, με συστηματική χρήση μπορεί να βοηθήσει στην αναδόμηση και προστασία των μαλλιών, αφήνοντάς τα αισθητά αναζωογονημένα, όμορφα και υγιή.

Βήμα 2

Organic Hemp Oil Rescue Conditioner 265ml
με BaicapilTM, Λυκίσκο & Ιβίσκο

Μαλακτική κρέμα αποκατάστασης που επαναφέρει την υγεία στα μαλλιά θρέφοντάς τα σε βάθος. Με συστηματική χρήση, μπορεί να επαναφέρει τη ζωντάνια στους θύλακες της τρίχας και να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση των μαλλιών, αφήνοντάς τα υπέροχα ενυδατωμένα και υγιή.

Organic Hemp Oil Intensive Conditioning Hair Mask 200ml
με BaicapilTM, Λυκίσκο & Ιβίσκο

Με εβδομαδιαία χρήση, αυτή η εντατική μάσκα μαλλιών μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση και ενδυνάμωση των ινών της τρίχας, ενισχύοντας τον όγκο και το σώμα της, για μαλλιά πιο πυκνά και βαθιά ενυδατωμένα.

Βήμα 3

Organic Hemp Oil Restoring Hair & Scalp Treatment 150ml
με BaicapilTM, Λυκίσκο & Ιβίσκο

Μους τόνωσης της ανάπτυξης υγιών μαλλιών μέσω της ενεργοποίησης και προστασίας των βλαστικών κυττάρων του θύλακα της τρίχας, που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία υγιών μαλλιών. Με συστηματική χρήση βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας, για μαλλιά πιο πυκνά και με περισσότερο όγκο.

 

 

1 Η έρευνα έγινε σε  61 άντρες και γυναίκες (μεταξύ 18 και 60 ετών) με Μεσογειακό-Καυκασιανό τύπο μαλλιών με τους μισούς να κάνουν χρήση κρέμας με 3% BaicapilTM ενώ οι άλλοι μισοί χρησιμοποίησαν κρέμα χωρίς δραστική ουσία (placebo) για 6 μήνες. (Provital Group)

2To BaicapilTM είναι ένα πατενταρισμένο συστατικό το οποίο, βάσει κλινικών δοκιμών, βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και στην ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, συμβάλλει στην αύξηση της πυκνότητάς τους και τα διατηρεί υγιή. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, με ορατά αποτελέσματα μετά από μόλις 3 μήνες συστηματικής χρήσης1.