ΝΕΑ

Πακέτο Προσφοράς Meta-Flex της SOLGAR

H SOLGAR® σας προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς*!

Με την αγορά ενός Meta-Flex 60 ταμπλέτες για τις αρθρώσεις,
παίρνετε δώρο το Solgar 7 σε ειδικό μέγεθος!

Αναζητήστε το πακέτο προσφοράς στα φαρμακεία!

 

Meta-Flex από τη Solgar: Για την υγεία των αρθρώσεων!

Είναι φυσικό με το πέρασμα του χρόνου και καθώς μεγαλώνουμε, οι αρθρώσεις μας να καταπονούνται. Η λανθασμένη στάση του σώματος στη δουλειά ή τον ύπνο, οι καθημερινές προπονήσεις, καθώς και οι χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις, καμιά φορά επιβαρύνουν τις αρθρώσεις και δυσκολεύουν την κίνησή μας. Γι’ αυτό η SOLGAR® συνδυάζει υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση και δημιουργεί το Meta-Flex για την υγεία των αρθρώσεων. Μία εξειδικευμένη φόρμουλα με Γλουκοζαμίνη, Υαλουρονικό Οξύ, Χονδροϊτίνη και MSM που ενισχύει τις αρθρώσεις και ανακουφίζει αποτελεσματικά.


Το Meta-Flex από τη SOLGAR®, απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες που λόγω της παρόδου του χρόνου, αντιμετωπίζουν προβλήματα φθοράς και αλλοίωσης των αρθρώσεων και η κίνησή τους έχει αρχίσει να δυσκολεύει. Επίσης, απευθύνεται σε αθλητές που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις τους καθημερινά με τις εντατικές προπονήσεις, καθώς και σε εκείνους που αντιμετωπίζουν χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις.


Το συμπλήρωμα διατροφής Meta-Flex παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των οστών και των αρθρώσεων, λειτουργεί υποστηρικτικά στην απελευθέρωση των κινήσεων και ανακουφίζει αποτελεσματικά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Meta-Flex είναι η μετονομασία του προϊόντος Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της SOLGAR® και διατηρεί τα ίδια ευεργετικά για τις αρθρώσεις συστατικά.

Απελευθερώστε την κίνησή σας με Meta-Flex!

 

* Η προσφορά ισχύει από Φεβ 2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική διαφήμιση του Meta-Flex της SOLGAR
πατώντας εδώ: